Select Page

De leukste kindvriendelijke bestemmingen

Op zoek naar de perfecte vakantiebestemming voor jou en je kinderen? Dan ben je bij Kidsvakantie aan het juiste adres! Wij hebben de 5 beste kindvriendelijke vakantiebestemmingen verzameld waar jullie samen een onvergetelijke tijd kunnen beleven.

Een van de beste kindvriendelijke bestemmingen is Disneyland Parijs. Hier komen de dromen van je kinderen uit en kunnen ze hun favoriete Disneyfiguren ontmoeten. Met talloze attracties, shows en parades is er altijd iets te beleven. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan het prachtige kasteel van Doornroosje!

Een andere geweldige bestemming is Tenerife. Dit Canarische eiland heeft prachtige stranden en talloze activiteiten voor kinderen. Breng een bezoek aan het spectaculaire Siam Park, een waterpark met glijbanen en zwembaden voor het hele gezin. Ook een ritje met de kabelbaan naar de top van de vulkaan El Teide mag je niet missen!