Select Page

Ontdek de magie van kindvriendelijke bestemmingen

Ben je op zoek naar een geweldige familievakantie? Dan ben je bij Kidsvakantie aan het juiste adres! Wij hebben de leukste kindvriendelijke bestemmingen voor jou en je gezin geselecteerd. Van spannende avonturen in pretparken tot ontspannen strandvakanties, er is voor ieder wat wils.

Een van onze favoriete bestemmingen is Disneyland Parijs. Hier komen dromen tot leven en is er plezier voor jong en oud. Maak een ritje in de iconische draaimolen, ontmoet je favoriete Disney-personages en geniet van de spectaculaire shows. Een bezoek aan Disneyland Parijs is een ervaring die je nooit zult vergeten!

Tips voor reizen met kinderen

Reizen met kinderen kan soms een uitdaging zijn, maar met de juiste tips wordt het een stuk makkelijker en leuker. Bij Kidsvakantie delen we graag onze beste tips voor het reizen met kinderen.

1. Zorg voor voldoende entertainment tijdens de reis. Neem spelletjes, boeken en kleurplaten mee om je kinderen bezig te houden.

2. Plan voldoende rustmomenten in. Kinderen hebben regelmatig behoefte aan rust en slaap. Zorg voor voldoende tijd om bij te komen.

3. Maak het reizen leuk! Betrek je kinderen bij het plannen van de reis, laat ze meedenken over de bestemming en geef ze een eigen reisgids om bij te houden.

Inspirerende verhalen van andere gezinnen

Bij Kidsvakantie geloven we in het delen van ervaringen. Daarom vind je op onze website inspirerende verhalen van andere gezinnen. Lees hoe zij hun familievakantie hebben beleefd, welke avonturen ze hebben meegemaakt en welke bestemmingen zij aanraden.

Laat je inspireren door de verhalen van andere gezinnen en ontdek nieuwe bestemmingen waar je misschien nog niet aan had gedacht.